Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Elektrische Volkswagen shortlease

Voor Volkswagen is elektrisch rijden de toekomst. Niet voor niets zijn een aantal vertrouwde modellen ook 100% elektrisch verkrijgbaar. Laten dit nu net modellen zijn die ook bij ons verkrijgbaar zijn. Maar daarover later meer. Volkswagen zit niet stil en heeft de kans tot het ontwikkelen van groene voertuigen met beide handen aangegrepen. Sterke designs en vernuftige features staan hoog in het vaandel. Reden genoeg om te kiezen voor een elektrische Volkswagen shortlease. Dus stap in, strap your seatbelt en geniet van de vrijheid die een shortlease je biedt. Geen gedoe, gewoon een geweldig auto.

Up Up and Away

De Up! is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze fijne stadsauto’s zie je overal en zijn dan ook uitermate geschikt voor een shortlease. Compact, pittig en bij ons 100% elektrisch verkrijgbaar dankzij de e-up. Eén laadbeurt geeft je maar liefst 160 kilometer rijplezier. Wij zouden het wel weten! Heb je liever een klassieker? Ga dan voor de Golf GTE of e-Golf. Jazeker, we bieden zowel de plug-in hybride als de volledig elektrische versie aan. De betrouwbare Golf is sinds de jaren ‘70 al mateloos populair en met deze modellen zien we dat niet snel veranderen.

Kies voor een elektrische Volkswagen shortlease

Bij Elektrischeautoleasen.nl sluit je eenvoudig een shortlease contract af voor maximaal 24 maanden. Met de juiste documenten hebben we alles binnen een handomdraai voor je geregeld. Verder bieden wij:

  • Een gevarieerd aanbod in Volkswagen elektrische leaseauto's met een voordelige bijtelling
  • Europadekking, dus je kunt gerust naar landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje rijden
  • De optie tot het afleveren van je leaseauto tegen een laag bedrag
  • Een persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering, zodat iedereen in je auto is meeverzekerd

Wil je meer weten? Voor persoonlijk en deskundig advies neem je gewoon even contact met ons op. Al onze medewerkers staan je graag te woord.

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then