Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

De plug-in hybride zit precies tussen een volledig elektrische auto en een hybride auto in. Er is wel degelijk sprake van CO2-uitstoot, maar je bent nog altijd een stuk groener bezig dan met een ‘gewone’ auto. Als dat helemaal goed klinkt, is de keuze voor een nieuwe shortlease auto zo gemaakt!

Hoe werkt de plug-in hybride?

Zodra je weet waarom we aangeven dat de plug-in hybride tussen een volledig elektrische en hybride auto in zit, weet je ook hoe de plug-in werkt. Laten we hier dus eens mee beginnen. De plug-in hybride bestaat uit:

  • een verbrandingsmotor zoals bij de standaard hybride
  • een elektromotor en accupakket zoals bij de standaard hybride en volledig elektrische auto
  • een accupakket op te laden via stopcontact of laadpunt zoals de volledig elektrische auto

Bij kortere afstanden van ongeveer 50 kilometer, wordt de elektromotor ingeschakeld. Denk hierbij aan stadse ritten. Woon je dicht bij je werk, maar ben je geen enthousiaste fietser? Bij een beperkte woon-werkafstand is de plug-in hybride ook uitermate geschikt. Kortom, ideaal voor de korte ritten en iets minder voor lange ritten. Zodra je langere afstanden gaat rijden treedt de verbrandingsmotor namelijk in werking. Zo zie je maar dat de plug-in eigenlijk heel eenvoudig werkt.

Een ideaal compromis tussen elektrisch en hybride

Het mag duidelijk zijn dat de plug-in hybride perfect is als je vooral korte afstanden rijdt en hierbij de voorkeur hebt voor elektrisch rijden. Deze leaseauto is zeker milieubewust, mits je hem vaak genoeg oplaadt en niet regelmatige langere afstanden aflegt. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Kom maar op met die shortlease plug-in hybride

Ben je helemaal overtuigd? Dat horen we graag, want dan kunnen wij je direct verder helpen met ons aanbod elektrische auto’s. Vanzelfsprekend zitten daar ook verschillende plug-in hybride auto’s bij! Zo vind je onder andere shortlease plug-in hybrides van de merken BMW, Mercedes-Benz en Volkswagen. 

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then