Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Elektrische Opel shortlease

De allereerste elektrische auto van Opel kwam in 2017 op de markt: de Opel Ampera-e. Met al die automerken die steeds meer elektrische auto’s gingen produceren, kon dit van oorsprong Duitse merk natuurlijk niet achterblijven. Een volledig elektrisch model, gaat van 0 tot 100 km in 7,3 seconden, plek voor 5 passagiers, meer dan 500 km rijden op een volle batterij én een korte laadtijd. De auto straalt luxe uit en we vinden dat iedereen een beetje luxe verdient. Voor jou niks anders dan een elektrische Opel shortlease.

Een stijlvolle auto voor iedere dag

Opel heeft grootse plannen en wij wachten met smart op de volgende elektrische auto’s. Met de Opel Ampera-e zit je in ieder geval helemaal goed. Geheel in stijl rijd je vanaf nu naar al je zakelijke afspraken. Voor een ritje naar de andere kant van het land draai jij je hand ook niet om, want dat gaat gemakkelijk op een volle batterij. Op je vrije dagen pak je de auto en ga je de grens over naar romantisch Parijs met je partner of modern Berlijn met vrienden. Zelfs een dagje pretpark of dierentuin wordt nog leuker. Genoeg ruimte voor de kinderen en u geniet hoe met uw elektrische Opel shortleaseauto!

Het avontuur start bij ons

De keuze voor een leaseauto is al lastig genoeg. Daarom willen wij van Elektrischeautoleasen.nl, het je niet te moeilijk maken. We zorgen in ieder geval voor:

  • Een Opel all-in leaseauto in perfecte staat geleverd
  • De mogelijkheid om al binnen een dag te kunnen rijden in je nieuwe bolide
  • Europadekking, waardoor afspraken over de grens nog makkelijker worden
  • Een volledige offerte zonder addertjes onder het gras
  • Een leasecontract voor minimaal 1 maand, maximaal 60 maanden

Hebben we je overtuigd? Kun je niet wachten op je elektrische Opel shortlease? Neem dan contact met ons op en wij doen de rest.

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then