Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Elektrische Nissan shortlease

Nissan noemt zichzelf ‘Leider in Elektrisch Rijden’. Een fijn automerk om aan ons assortiment toe te kunnen voegen. De Nissan Leaf is één van de best verkopende elektrische auto’s op de markt. Met een opvallend design, snelle laadtijd en natuurlijk zero emission. Alles wat je zoekt in een milieubewuste auto. Daarbij is de Nissan Leaf niet alleen een goede bedrijfsauto, maar ook uitermate geschikt als gezinsauto. Kun jij ook niet wachten tot je elektrische Nissan shortlease is geregeld? Wij staan al voor je in de startblokken.

Rijden zonder zorgen

Een auto die 100% elektrisch is, is niet alleen beter voor het milieu, maar ook een stuk handiger. Onderweg tanken is nergens meer voor nodig, je hebt genoeg aan een oplaadpaal. Afhankelijk van de afstand die je rijdt en of je niet vergeten bent de auto thuis op te laden, is de oplaadpaal niet eens een must. Mocht je onverhoopt toch moeten opladen? Nissan heeft in heel Nederland en daarbuiten gezorgd voor veel snelladers. Er is eigenlijk geen reden om niet te kiezen voor een elektrische Nissan shortlease, maar dat laten we aan u over. Ontdek zelf of Nissan uw ‘Leider in Elektrisch Rijden’ is!

Ga voor elektrisch, ga voor shortlease

Leasen biedt veel voordelen voor zowel ondernemers als werknemers. Je hebt een flexibel contract van maximaal 24 maanden, je betaalt een vooraf vastgesteld bedrag per maand en het is de ideale gelegenheid om een elektrische auto een keer uit te proberen. Verder zorgen we voor:

  • De voordeligste bijtelling die je kunt krijgen omdat je elektrisch rijdt
  • Een auto die vrijwel nooit ouder dan 2 jaar is
  • Schipholservice, waardoor je de leaseauto 24 uur p/d kunt ophalen en inleveren
  • Europadekking, nog zo'n handige extra als je veel reist

Meer informatie over een elektrische Nissan shortlease? Onze Elektrischeautoleasen.nl medewerkers staan je graag te woord! Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then