Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Elektrische Mitsubishi shortlease

Duurzame rijders zijn fan van de elektrische auto’s van Mitsubishi. Zo is de i-MIEV een compacte volledig elektrische auto. Maar de grote Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) SUV is nog steeds het populairst en de nieuwe modellen blijven komen. Mitsubishi staat voor eerlijkheid, creativiteit en motivatie. Ook de innovatie zie je terug op alle vlakken. Past dit bij jou? Kies dan voor een elektrische Mitsubishi shortlease!

Het land doorkruisen met een Mitsubishi

Een perfecte auto voor iedere gelegenheid. Dat krijg je met een elektrische Mitsubishi shortlease. Want laten we eens kijken naar de Outlander PHEV. Deze SUV is groot, betrouwbaar en milieubewust. Dus of je nu met de auto een zakenreis maakt naar Antwerpen of naar een klant moet die een half uur rijden van je af zit: alles wordt leuker als je in een elektrische Mitsubishi stapt. Weekendje weg gepland met je gezin? Ga je er even goed tussenuit met je vriendengroep? Zin in een lange autorit met jezelf? Neem de Mitsubishi! Niet voor niets behoort dit Japanse automerk tot één van de meest betrouwbare ter wereld.

Kom maar door met die shortlease!

Word jouw volgende shortlease een Mitsubishi? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, je hebt ons gevonden. Waarom shortleasen bij Elektrischeautoleasen.nl?

  • Ga voor flexibel met een maandelijks opzegbaar shortleasecontract voor maximaal 24 maanden
  • De leaseauto is all-in, dus we verrassen je niet met onverwachte kosten
  • Binnen een dag rijd je al in je Mitsubishi shortleaseauto
  • De auto is WA+ volledig gedekt met een persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering
  • Neem contact met ons op voor persoonlijk contact en deskundig advies

Staat jouw model er niet tussen? Dan kijken we samen waar je behoefte aan hebt en gaan we op zoek naar een oplossing. We zijn pas tevreden als we jou op weg kunnen helpen met een auto die voldoet aan al je wensen. Of het nu een elektrische Mitsubishi shortlease wordt of iets anders!

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then