Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Elektrische Hyundai shortlease

Het aanbod in ons wagenpark houdt niet op. Hyundai geeft, net als wij, veel om hun klanten. Niet voor niets bestaat het bekende H logo uit twee mensen die elkaar de hand schudden. Voor Hyundai een symbool voor het contact tussen klant en fabriek. Dit Koreaanse merk gaat al jaren mee en blijft niet achter wat betreft groen rijden. De elektrische revolutie begon met de IONIQ Electric. De IONIQ Electric is uniek omdat je naast volledig elektrisch rijden, ook een IONIQ hybride en plug-in hybride uitvoering hebt. De volgende elektrische modellen staan ook alweer op de planken. Wij kunnen niet wachten! Maar voor nu is IONIQ perfect als keuze voor een elektrische Hyundai shortlease

Het beste voor het milieu met volledig elektrisch

Of je nu kiest voor hybride, plug-in hybride of volledig elektrisch, dit zijn allemaal stappen naar een betere en groenere wereld. Bij ons kun je terecht voor de volledig elektrische IONIQ. De beste optie voor het milieu en voor je portemonnee dankzij de 4% bijtelling! De Hyundai IONIQ brengt je overal naar toe. Al rijd je de ene dag naar Friesland richting je klanten en laad je de auto op om de dag erop te genieten van een welverdiende vakantie richting de Zwitserse natuur. Wat je ook kiest, één ding komt overeen: het avontuur begint bij Elektrischeautoleasen.nl!

Onze vrijblijvende offerte ontvang je binnen een uur

Om de offerte direct te ontvangen, hebben we alleen maar een aanvraag van je nodig! Dus klik op de offerte button en dan komt het voor elkaar. Een greep uit de voordelen van shortleasen bij ons:

  • What you lease is what you get: geen onverwachte kosten
  • Weet je nog niet hoeveel kilometers je gaat rijden? Je betaalt nooit teveelomdat we achteraf het voordeligste tarief rekenen
  • Jouw huisstijl op de auto? Doen we voor je
  • Een all-in leaseauto, inclusief service, onderhoud, pechhulp en verzekering
  • Deskundig advies en persoonlijk contact met onze medewerkers

Een elektrische Hyundai shortlease hebben we zo voor je geregeld. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon professionele en betrouwbare service.

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then