Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

De hybride auto komt met veel van de voordelen die je hebt bij elektrische auto’s, zoals minder herrie en minder duur. Wel stoot je CO2 uit, maar dat wordt weer goedgemaakt door een verbrandingsmotor die zuiniger is dan bij een gewone auto. Dus ook bij het shortleasen van een hybride auto kun je als milieubewuste rijder geen foute keus maken.

Hoe werkt de hybride?

Een hybride auto heeft een verbrandingsmotor, elektromotor en accupakket om de elektromotor mee op te laden. Maar dat opladen gaat niet via een oplaadpaal of stopcontact. Tijdens het rijden en remmen met je auto komt energie vrij. Deze energie gebruikt de hybride voor het opladen van je accupakket en zo wordt elektromotor aangedreven. Zodra de stroom ‘op’ is schakelt de hybride over op de verbrandingsmotor.

Hybride voor korte afstanden

De elektromotor wordt opgeladen met vrijgekomen energie. Dit is natuurlijk nooit zoveel juice als bij een oplaadpunt, waardoor je alleen maar korte elektrische ritjes kan maken. Als je toch iets langere afstanden af wilt leggen met je hybride auto, dan past de plug-in hybride misschien beter bij. Je mist dan alleen het voordeel van niet hoeven opladen met via oplaadpunt. Het is maar net waar je zelf behoefte aan hebt. Zolang je kiest voor een leaseauto die bij je past is het goed, want dat is het belangrijkste.

Welke hybride auto shortlease jij?

Wij zijn natuurlijk helemaal voor elektrisch auto rijden. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen we ervoor dat er genoeg auto’s zijn om uit te kiezen of gaan we zelf op zoek als je auto er niet bij staat. Als het gaat om hybride auto’s kun je onder andere bij ons terecht voor merken als Toyota en Kia. Shortlease bij ons je nieuwe hybride auto en rijd in stijl naar je werk.

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then