Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Je leaseauto is een kantoor op wielen en moet van alle gemakken voorzien zijn. Zo comfortabel mogelijk naar het kantoor rijden of verschillende bezoeken aan klanten afleggen – je gaat voor niets minder dan de perfecte leaseauto. Of je nu een bedrijf hebt met een paar honderd medewerkers of Zzp’er bent, bij ons shortlease je eenvoudig de beste elektrische auto’s.

Shortlease een elektrische auto

We kunnen wel stellen dat elektrisch rijden bezig is aan het maken van een opmars. Dit zie je ook duidelijk terug in de auto-industrie. In Europa is men druk bezig om ervoor te zorgen dat er binnen enkele jaren geen nieuwe benzine- of dieselauto’s meer worden verkocht. Steeds meer autofabrikanten gaan voor elektrisch. Emissieloze auto’s zijn de toekomst.

Voordelen van elektrisch rijden

Het bekendste voordeel van elektrisch rijden is de milieuvriendelijkheid door verminderde CO2-uitstoot. CO2 zorgt voor een vergroot broeikaseffect wat ervoor zorgt dat de temperatuur op aarde sneller stijgt, klimaatverandering dus. Maar er zijn nog meer voordelen, namelijk:

  • Bij volledig elektrisch rijden betaal je geen wegenbelasting
  • Maar 4% bijtelling bij je volledig elektrische shortleaseauto
  • De kosten voor opladen zijn lager dan voor het tanken van brandstof
  • Minder bewegende delen, dus minder onderhoud
  • Minder geluidsoverlast
  • Een duurzaam imago voor je bedrijf
  • Rijden wordt alleen maar leuker als je een elektrische auto leaset!

Keuze uit verschillende elektrische leaseauto’s

Elektrisch rijden betekent keuzes maken. Veel automerken bieden elektrische modellen aan, waaronder Tesla, Mercedes, Toyota en zelfs Jaguar. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn verschillende soorten elektrische auto’s. Ga je voor volledig elektrisch, een hybride, plug-in hybride of elektrische auto met range extender? In ons Elektrischeautoleasen assortiment kun je al deze soorten en merken vinden. Voor shortlease elektrische auto’s hoef je niet meer verder te zoeken, je hebt ons gevonden. Op naar een passende leaseauto voor iedereen!

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then