Filter

Aandrijving
Merk
Bereik
(minimaal bereik in km)

37 resultaten

Je hebt een beslissing gemaakt om een elektrische auto bij ons te leasen voor korte termijn. Nu is de grote vraag voor welke auto je kiest. Iedere auto heeft zo zijn eigen voordelen. Maar houd je bij de shortlease van een auto ook rekening met de bijtelling? Een bijkomend voordeel van volledig elektrisch autorijden is namelijk dat de bijtelling maar 4 procent is!

Wat betekent 4 procent bijtelling voor jou?

Je krijgt te maken met bijtelling op je leaseauto op het moment dat je de auto privé gebruikt. Naast al die werkgerelateerde trips, gaat iedereen er wel eens een dagje op uit met vrienden of een weekendje weg met familie. Als je dit doet met een elektrische leaseauto bespaar je flink wat geld. In plaats van de reguliere 22%, betaal je maar 4%. Zo kun je het extra geld dat je overhoudt, mooi gebruiken voor al die leuke privéaangelegenheden!

Waarom maar 4 procent bijtelling met volledig elektrisch leasen?

CO2 is slecht voor het milieu. Met de miljoenen auto’s in Nederland en de afstanden die wij rijden, is het niet moeilijk voor te stellen dat de CO2 uitstoot hoog is. De keuze voor volledig elektrisch autorijden betekent milieuvriendelijk rijden en dus een lage bijtelling. Nooit meer tanken, alleen nog maar opladen. Dat opladen kost nog steeds iets meer tijd, maar is een stuk gunstiger voor het milieu en voor je portemonnee.

Voor welke 4% bijtelling leaseauto gaat u?

Bij ons kunt u terecht voor meerdere automerken met zo’n lage bijtelling. Wat dacht je van de Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf of de Jaguar I-Pace? Lijkt er geen auto te zijn die voldoet aan je wensen? Vraag dan een offerte op maat aan en wij gaan voor je op zoek. Reken er maar op dat we niet stoppen voordat we de perfecte auto voor je hebben gevonden!

SupershortleaseHuurMij AutoverhuurRebellease
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then